Nedrans macentoch

Jaha, så sitter man och ska lägga in en bild på när jag och Bub övar på senaste trixet men det fungerar ju självklart inte eftersom man sitter vid Sambos mac. Ingenting är som det ska på den här macen, inte på någon mac. Allt ligger fel och heter saker med "i" först exempelvis iphoto, itunes.
Det är inte lika logiskt som på en pc, när man stoppar in en usb-enhet i en pc kommer det upp en ruta, hur vill man behandla denhär enheten MEN i en mac kommer det upp en halvt genomskinlig flik i ena hörnet. Klickar man på fliken händer absolut ingeting och går man in i "finder" (mac sök-funktion) så fattar man ingenting ohc får aldrig upp det man vill söker. Går man in på "enheter" finns inga usb-enheter med och under dom enheter som finns finns det INGEN SOM HELST ledtråd vart man kan hitta sin usb-enhet.
Inte kan man ringa Sambo heller för han är på jobb. Så istället för en fin bild på söta Bub med hakan i ett fyllt vattenglas blev det det här gnällinlägget. ALDRIG macentoch mer.

Tudelodu

Glad påsk

Bub fick ett alldeles eget påskägg DogOwners pappa. Man kan lugnt säga att det var uppskatta efter några tråkiga timmar på påskfiradet när DogOwner endast hade ögon för att laga maten och sedan äta den.


Bub är ivirg efter innehållet i ägget.


Bub smaskade i sig stora delar av ägget igår men tandborste (det gröna i mitten på bilden) beodrade pappa skulle ätas sist eftersom det är en dentastick, bra för tänderna. Vi tackar så mycket!

Tjejbasiller

Bubs daghusse kompis Nellie löper och Bub vill bara busa. Tur att han inte mår dåligt av löptjejer men borde han inte vara lite intresserad? Han har ju varit sen med allt annat så han kan väl vara sen med det med.

Fästingar

Tydligen vakar fästingar vid 7 plusgrader. Det har det varit flertalet dagar på rad nu så idag åker fästinghalsbandet på.

Långpromenad i solen

Passade på att ta en promenaden runt de två närliggande "sjöarna" när vädret bjöd till. Människor i shorts och med glassar i handen vart man än tittade.

Så här glad var Bub



Hade Bub lös på ängarna och då kom det först en hund, som Bub knappt brydde sig om och sen en till hund som han tittade mer intresserat på, han stannade till så jag ropade till mig honom och han lyssna! Så stolt! Då tog jag fram leksaken kan jag lova. Sådant beteende gillar vi. Promenaden fortsatte och snart stötte vi på en vitfluffsak som skällde ut Bub för räkning. Då var det kört, sen fick alla hundar vi mötte lite kaninen och till och med något skall. Attans! Han som gått så fint innan.


Bildbevis på snygg gång. Det är flåsigt att promenera i solen!


Vi stannade till i tornparken en snabbis. Bub gick fram och tillbaka till samma grop i amrken flera gånger och krafsade lite med tassen i jorden där. först fattade jag ingenting men sen kom jag på det; det brukar vara en vattenpöl där som Bub släcker törsten i. Stackarn, alldeles uttorkad. Man för börja ha med sig vatten på promenaderna.

Soligt

Berget är varmt när man känner på det. Våren är här!


Haha

DogOwner försökte använda sin kreativa ådra och rita av Bub i Paint. Det blev väl sådär, hehe.


Det luktar... fisk?

Köpte nytt godis till Bub. Torkad levergodis stod det på förpackningen. Härligt tänkte jag, godis vars lukt inte stannar kvar i huden. Men nog sitter den där FISKlukten kvar. Ja, fisklukt! Levergodis med ishavsfisksmak står det på baksidan. Ååh! Ilska.

Vänta

Vi övar på stanna. Varje dag på väg till daghusse så sätter jag Bub innan vi går in i lägenheten och varje morgon väntar Bub som riktigt duktig vovve! och då finns det ändå två lekkamrater där inne. Det är så roligt att se att Bub leker med andra hundar! Han reagerar inte ens på dansk svenska gårdshundar på promenaderna längre.

Varje morgon så måste Bub också vänta (sitta tills jag säger annat) när vi väntar på bussen. Det är någon till några minuter varje morgon som han sitter där, fullt konsentrerad på mig och gör ingenting. Tanten som alltid väntar på bussen med oss är mäkta imponerad över att en liten hund kan sitta still.

Leksaken

Varje morgon när vi kommer till övergångstället som leder till vår närliggande park tar Bub ett jättesprång och sätter av mot det hållet (aldrig över övergångsstället dock utan bara mot det) och så ser han hoppfull ut "Men idag ska vi väl iaf till parken DogOwner?". Men Bub tycker det är kul att tvingas att sitta stilla på bussen också...

Och varje eftermiddag när jag kommer hem springer Bub alltid och hämtar sin leksak och tror på fullaste allvar att ha dragkamp är det första jag tänker göra när jag kommer innan för dörren t.o.m. innan jag tar av mig skorna.





Energi

Bub har haft så mycket överskottsenergi den här veckan. Daghusse säger att han tar långpromenader men jag vet inte det ja, Bub är alltid på lekhumör när han kommer hem. Han är dessutom helt speedad och kan sprigna runt och okynnes skälla. Synd om Bub att ha så mycket extra energi lagrad i sig. Därför blir det extra promenader i helgen.
Igår tog jag en långpromenad med käre Gammelmatte och kastade leksaken och sedan gick vi av tidigare från tunnelbanan för att gå lite extra långt. Precis vad Bub behövde han sov helt lugnt resten av kvällen och nu ligger han och morgonmyser precis som han brukar. Min lille vovvsing är tillbaka! Så nu blir det till att gå långpromenader när man kommer hem från jobbet.


Morgonmyshund!

RSS 2.0