Midsommar i bilder

Bub, DogOwner, Sambo och favorit grannarna satte sig i bilen och drog till Oxelösund.
 
Placerade oss på ett stort fält som först var alldeles tomt så Bub kunde springa fritt och bara vara hund. (Ursäkta att bilden är åt fel håll)
 

Sen kom sillunchen, midsommarstången, folket, glassen och jordgubbsvinet. Bub provsmakade allt utom midsommarstången eller folket förståss.

Grannarna var borta någon timma för att gå på vigsel och man ritkigt ser vilken lycka det var för Bub när dom kom tillbaka!
 
På kvällen väntade grillning och Bub var förste tiggare.
 
Dagen efter utforskade vi Oxelösund. Bub kollade in vattnet men bestämde sig snabbt för att det inte var någonting att ha. Han försökte gå in på varje stig som gick från den stora "vägen" i naturreservatet vi besökte men ingen av oss människor fattade piken utan traskade på i av andra redan utforskad mark.

Bub fick även hembakt fika hos Favorit Grannens morföräldrar, träffade världens tjurigaste katt, fick beröm av värdinnan för sitt fina uppförande samt cruisade lugn som en filbunke hela vägen hem till Stockholm igen.

Glad midsommar!

Bub hälsar en glad midsommar!

Chillar grillen

Bub vet hur man spenderar måndagskvällar på bästa sätt. Allt kan förkortas till ett ord; relaxa eller till och med till tre bokstäver Zzz.

Långprommis

Vi försökte oss på fotgående utomhus, gick sådär. Det kan ha att göra med att hade vi gjort sökövningar, sprungit ikapp och inte skällt på förbigående hundar i timmar innan vi började med det så Bub var nog lagom trött i huvudet.



Promenaden slutade i regn men det gjorde ingenting. Ibland är det så skönt att bara gå i regnet en ljummen sommardag när man inte har en tid att passa eller ett enda måste att göra och man kan ta ett varmt bad efteråt. Men jag tror inte Bub håller med, han gillar varken regn eller bad.

Nytt halsband

Bub var hos Gammelmatte här igår och hon tyckte att Bubs halsband var på tok för gammalt så när vi gick in djuraffären för att köpa mat så passade hon på att lura på DogOwner ett hurtta halvstryp. Det hade aldrig gått om det inte hade varit för att dom hade Bubs storlek i den utgående färgen som är typ finast i hela världen och som det inte finns någon anledning alls att sluta med. Men nu är det vårt och ja, Bub behövde kanske ett nytt halsband med tanke på att han fortfarande använde det vi fick med från uppfödaren.



BÄST

Idag gick vi fot genom hela köket och när jag stannade satte sig Bub ner. Vilken känsla! Tror bestämt att vi är bäst.


Bilden har inget med inlägget i övrigt att göra. Men han är fruktansvärt söt när han solmyser, här i Hallstavik.

Finaste Bub!



Vi var i stan hela dagen och Bub skötte sig så bra. Visst skällde han på några hundar men dom flesta gick han obemärkt förbi. Och sen vad han har fått smaka mycket gott idag alltså. Nu är han nöjd men trött.

Kuligt värre

Bub tycker att det är kuligt värre att gå in under sängen. Vet inte riktigt vad det är som är så lockande där. Det enda som finns där under är en rosa boll som Bub vägrar att leka med samt damm. Är egentligen inget fel på att han vill vara under sängen förutom det lilla problemet att han inte kommer ut därifrån själv. Han ligger där och gnyr för att man ska hjälpa honom ut. Men tillräckligt spännande är det iaf att vara där under för att det ska vara värt att ligga och gny tills någon behagar hjälpa honom.

RSS 2.0