Underbar


Framsteg

Bub och DOgOwner har gjort framsteg på "gå fot"-fronten. Bub har fattat grejen! Hur häftigt som helst. DogOwner går, Bub går efter. DogOwner stannar, Bub stannar och sätter sig. Vilken upplevelse när det bara funkar! Tönkt vad lite torkat ankbröst kan göra. Det roligaste av allt var att Bubs svans viftade som bara den hela tiden. HÄRLIGT!

Bub har enligt Favorit Granne varit hur duktig som helst hela veckan. INte skällt på hundar och till och med hälsat på den långhåriga saken i trappen utan ett ljud. Go Bub!


Hundmöte

Här om dagen så hade vi ett bra hundmöte. En liten valpis, en annan hund och Bub. Inte ett ljud från Bub! Valpen skällde och ville hälsa så mycket(!) men Bub var mycket skeptisk till den lille. Valpen lade sig till och med på rygg för Bub. Men sen kom en stor engelsk bulldog som verkligen SKULLE hälsa och då sa Bub ifrån med ett skall när bulldogsen ansikte var i Bubs nylle. Det tycker jag ändå är helt ok beteende. Vilken hund man har!

Senare smet valpen från sin matte och kom och ville leka med Bub och hans kastleksak men det fick den inte, varken för Bub, Gammelmatte eller valpis matte. En annan gång kanske.

Ett tips också, hundar verkar inte vara så förtjusta i varken cocacola eller päronfestis som substitut för vatten. Kan vara värt att tänkte på i sommar.

Bildfynd

Hittade denna bild på Bub när vi seglade förra sommaren.


Så härligt!

Ännu mer grill

Här grillas det till vansinne. Vilket pang köp! Bub har det härligt på innergården, han kan vara lös, skälla på katter i fönstren och ligga i solen och glassa. Igår fick han slicka ur glasskålen till och med.

Vi har hittat en ny stor rastgård också. Den har gräs! inte helt vanligt i rast gårdarna och den är riktigt rymlig. Tyvärr satt det en tjej med två små sketna hundar som inte gick ihop med hanhundar så vi fick snällt traska vidare. Känns inte ritkigt hundra att hon satt där och läste en bok med två minihundar (mindre än Bub!) på den stora ytan. Hundarna njöt inte direkt av sin frihet heller utan satt med sin matte på filten. Menmen Bub är inte heller bäst på att ytnyttja chansen han har när han är i en rastgård så man ska väl inte klaga.

Bub charmade två tanterullor i trappen idag också. Dom tyckte han hade valpig päls, Bub var neutral till kommentaren. Däremot skall han ha blivit mallig när Favorit Grannen var ute med honom och några tonårstjejer kallat honom snygg. Fast vem skulle inte bli det?



Grill

Sambo fyndade en klotgrill i helgen. Idag invigdes den på innergården. Bub, DogOwner, Sambo, Favorit Grannen och så lé husägare (favorit grannens sambo) var taggade till tusen när vi trotsa de knappa graderna. Knyten med sparris, lök, morot och smör samt fläskytterfile på sidan som dragit i marinad i timmar. Det doftade förträffligt, det kunde vi alla fem hålla med om men undra om inte det bästa för Bub var när lé husägare jagade honom runt, runt, runt i innergården. Varje gång lé husägare stannade till så var Bub bara tvungen att skälla till för att få igång honom igen. Och ja vad ska man säga? Det fungerade ju! Haha, ingen kan motstå en sådan sötis som Bub!
Favoritgrannen kastade även godis som Bub fick söka efter. Det var inte heller dåligt. Bub är så bortskämd så.

Valborg i Hallstavik

DogOwner är nöjd, Bub är nöjd. Sol, sol, sol. Inget koppel. Får. Natur. Bad. Goda vänner. Massa gos fö Bub. Trött hund idag alltså.

RSS 2.0