Bub hel igen

 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling fly

Bub mår bättre idag. Han smackade sig till och med till söms igår så tror inte han har ont i munnen ens. Han fick uppblött torrfoder till frukost ändå (med lite yoghurt på toppen såklart) man kan ju aldrig vara nog så försiktig. Han har försökt sig på ett upphittat tuggben men det blir bara en tugg sen slutar han så helt bra är han inte. Men å andra sidan sa veterinären att det tar ungefär en vecka tills han är helt läkt. Tuggbenen, kastleksaken och dragkamper får nog vänta tills dess.
 
Bub flyger efter leksaken på landet.
 
 

Hos veterinären

Idag var vi hos veterinär för att kika på Bubs tänder. Det slutade med att han sövdes och man drog 4 tänder ur underkäken. Vi kollade även hans vänstra framben. Det är överrörligt men inget man gör något åt. Dock ökar det risen för att Bub kommer få artros när han blir äldre. Stackars Bub! Men på den positiva sidan så såg alla tänder som är kvar i munnen bra ut. Vi passade på att vaccinera också. Det har allts¨varit en dag full av hemskheter för Bub och DogOwner. Tur att vi hade Gammelmatte som stöd.

Bub har varit väldigt groggy men har både ätit och kissat så det är ingen större fara med honom. Men DogOwner kan inte låta bli att tycka synd om honom. Stackars liten hundis!
 
 

Landet

Bub, DogOwner och Gammelmatte var på landet ett par dagar. Det var en riktig höjdare. Semester när den är som bäst. Bub borde få ha det som han har det på landet hela tiden, iaf enligt Bub själv.
 
Det är en balansgång när man är för kräsen för att gå på det hårda gruset eller i det blöta gräset.
 
Fjäril bland dom vackra blommorna.
 
Bub hittade en punkt i gräsmattan som luktade såå gott. Där skulle han rulla runt och gosa in sig ordentligt.
 
Men Gammelmatte avstyrde det hela med lek. Bub var inte sen att haka på, bus är kul!
 
Människorna var dock tvugna att ta en kaffepaus till Bubs stora förtret. Nygräddad sockerkaka med nyplockade blåbär och skakad grädde. Lyx till tusen. Men Bub hade hellre sett att vet var bacon istället för blåbär och vatten istället för kaffe. Synd för honom var att fikat inte var till honom.
 
Lite regn hindrar inte en busglad griffon. Ögonen ploppar nästan ut när Gammelmatte ska kasta leksaken.
 
Och så här söt är det tydligen möjligt att vara. Helt sjukt!
 
 
 
 

Sol

 

RSS 2.0