Mer helg

Godiset som Ida kastade var så gott att Bub fick fradga eller nått. Mumsigt värre alltså, fast Bub såg skabbigt värre ut.


Sötdreggel!

Sen måstejag bara skryta om att Elton kunde komma in i vår lägenhet utan att Bub skällde idag. Duktigt vovve Bub! Superstolt över honom! Däremot kunde ingen annan människa gå i porten utan att vovvarna triggade igång varandra. Som det lät! Man kunde inte tro att det var två små hundisar bara. Tur att det bara är en gång.

Hundbesök

Favorit Grannen hade besök av sin daghund under hela helgen. Bub och Elton som hunden heter hade superkul även om början var väldigt högljud.


Dom jagade varandra och höll på. BUb bjöd upp till lek. BUB! Det gladde mitt mattehjärta. Och Elton haka på.


Fast det är klart absolut kuligast tyckte nog Elton att det var när Favorit Grannen kastade godis osm dom fick leta efter. Som tur är gillar ju Bub också godsaker så det stördes ine han av utan letade för fulla muggar även han. Och Bub hann faktiskt hitta några bitar först. Gud som det lät om dom när dom snusade runt över marken. snörvel, snorvel och fnys.

Bubs supersöndag

Spenderades med favorit Grannen uppe i tornparken i solen. Lycka för en hund!

Inte elak

Helt hemsk är jag inte. När Bub värmt sig ordentligt fick han faktiskt en av sina torsk&kycklingpinnar. Då hade jag en lycklig vovve. Hela bakpartiet svängde med svansen. Sådeså


Så här ser dom ut

SNÖ

Inatt har det snöat i vår lilla stad och det fortsatte en bra in på förmiddagen. Det låg dock inte kvar som snö på marken speciellt länge utan blev relativt snabbt slask. Det var säkert 10 cm slask på gatorna. Då fick DogOwner den briljanta idén att ge sig ut på en joggingtur. Mest för att långpromenaden skulle gå litet fortare. På med joggingbrallor, svettsäker t-shirt och plyshmunkisen som agerar joggingjacka och sedan antog vid utmaningen. Ibörjan gick det sådär då Bub ungefär varannan meter stannade, drog bak öronen, spärrade upp ögonen och stretade mot hemmet så mycket han förmådde. DogOwner kunde inte tyda manövern till så mycket annat än: "JAG VILL HEM". Men elak matte som man är tvingade DogOwner vovvsingen att fortsätta springa genom slasken som nådde honom halvägs upp på benen. Efter ungefär halva sträckan vi brukar komma så sög det ordentligt i benen och Bub sprang faktiskt bakom mig hela rundan idag så han fick nog kämpa han också.



Blöta och kalla om händer och tassar kom vid in 30 minuter senare. Bub flydde, såfort jag torkat av honom det värsta blöta, in under en filt. Har en känsla av att jag kommer göra honom sällskap där om en stund, med en kopp kaffe och hundsport. HÄRLIGT att det är helg!

Run Bub run

Vi joggar på Bub och jag. Idag gick det inte så bra som igår men vi tog oss iaf runt lötsjön även om inte gav oss på backen.

Bub, han tycker att det är så roligt. Han springer, flåsar, skuttar, travar, tittar bak på mig och ler. Jag vet inte om han faktiskt ler (kan hundar le?) men han ser sådär himmelens glad ut att jag måste le själv. Och där springer vi, tittandes på varandre, fulla i flin. Dom flesta som möter oss dom ler också eller skrattar till. Vi måste se härliga ut eller så tror dom att vi är fullkomligt från vettet. Det är ändå underbart att se Bub och att kunna springa litet längre nästan varje gång!


Skåneland

Bub hade inte sin bästa gång i skåne kanske. En av gästerna på BochBt var allergisk så han fick snällt hålla sig i ena hörnan av frukostrummet, en ganska så liten hörna också vilket Bub tyckte var förfärligt. Och dåligt väder hade vi mest också.

En förmiddag var det dock strålande sol så först stog DogOwner i fleece och kastade leksaken åt Bub och sedan tog DogOwner, Sambo, Sambos lilla lilla lillasyster och Bub en promenad på stranden. Bub som annars brukar vara skeptisk mot vatten tog sig ett dopp i det isande stora blå. Sambos lilla lilla lillasyster och jag diskuterade Cypern och Grekland och drömde oss bort till en varmare strand.

Och Bub fick såklart ett smakprov på österlens bästa frukost varje morgon av Sambos mamma. Det var allt från ost till ungsbakad leverpastej till hamburgekött i tjocka skivor. Och slurp hann inte ens sägas innan det var slut.




Påsk

Nu är DogOwner påskledig, Bub med. Det firar vi genom att åka ner till sköna österlen och Sambos mamma. Hon är en av Bubs absolut favorit personer. Det kommer blir himmelrike där nere, leverpastej till Bub, en hel gräsmatta att springa, springa, springa på, sovmorgarna och uppdukad frukost. Låter det inte härligt?

Vi startade ledighetsfirandet med att springa hela rundan runt vår lilla sjö utan att stanna (satan vad det brände i knäna i den sista hemska uppförsbacken). Sedan satte vi oss ner framför Plus med en glutenfri öl för DogOwner, en tuggpinne med torsk och kyckling för Bub för att fortsätta kvällen med debatt. Imorgon fortsätter firandet med bil 8h från 07.00 så det blir till att gå upp tidigt för att rasta av voffsingen. Undra vad vi ska hitta på för att få tiden att gå för Bub i bilen. DogOwner köpte iaf en bok om personalekonomi idag för att hålla tristessen borta med.

Glad Påsk!

RSS 2.0