Bub

Igår när vi var på långprommis så fastnade två flcikor i 10-12 årsålder för Bub. "Viiiilken sööt huund, naawww". Jag höll med om att han är typ det sötaste på jorden (jag menar, det är ju ändå MIN hund, hur kan han inte vara söt då?" I alla fall efter att ha kommit in på informationen om vad Bub heter så sprang tjejerna fnittrandes därifrån till sin mamma som gick några meter bakom med en hund. Jag hörde tydligt deras konversation. Mamman ville strongt inte tro på att Bub heter som han gör och efter någon minuts tjafs mellan mamman och tjejerna så hör jag hur dom ökar på stegen. NEJ! Nu kommer Bub börja skälla och skrämma livet ur tjejerna, fasen fasen fasen. Men när mamman och hunden kom i höjd med oss sa Bub ingenting, han bara traskade vidare. Jag blev så himla glad! Och mamman hon frågade om inte min hund faktiskt heter Daiton. Nej sa jag, tjejerna har helt rätt var på mamman börjar stortjuta av skratt. Ja, tur att man gjorde någons dag i alla fall.


Gammal bild men ack så söt

Ett steg fram, två steg bak

Idag skedde ett mirakel. Bub skällde så mycket att han till och med fick döva Sigge the jack russel att tröttna på lätet. Nedrans byracka, det är så man får skämmas.

Toppen vecka!

Bub har haft världens toppen vecka! Han har varit hos sin favorit granne med stort G. Grannen älskar Bub och Bub älskar henne. Dom har varit ute i timtal, regn och rusk tilltrots och dom lekt och tricksat. Bub har kommit hem alldeles trött och Grannen har öppnat dörren lika glad varje morgon med ett större leende. Hon har också två katter hemma hos sig varav den ena har lekt med Bub under dagarna. Bub är helt enkelt en bortskämd hund denna.

Det har även skett stora framsteg idag. Bub har varit hemma själv i 40 minuter utan minsta problem. DogOwner blir GLAD. Det kanske blir en vovve av den här byrackan också.

Och som om det inte är nog med det så är det långhelg. Helt klart årets bästa vecka hittills.

GOTT NYTT ÅR!

Bub och DogOwner önskar gott nytt år. Vi hoppas att det inte smäller allt för mycket samt att Bub tar smällandet med samma lugn som förra året.

RSS 2.0