Storstan

Igår tog Bub, DogOwner och Gammelmatte en promenad i storstan. Solen sken men det blåste kallt. Gammelmatte hade godis med sig till Bub men det hindrade inte Bub från att skälla på iprincip alla hundar han såg. Efter att ha gått 16 kilometer, letat som tokar efter Systemetbolaget i Passagen och skällt på Bub varje gång han skällt så var DogOwners energi helt slut. En kaffe och dubbelcheeseburgare senare var energin tillbaka och vi tog en vända i en affär innan det bar hem. Vi slutade nog på runt 2 mil. Inte illa!
 
När vi sen kom hem skulle vi grilla Favorit Granne och hennes sambo. Och som av en händelse skulle dom passa en pudelvalp på 18 veckor. Nemo (eller Pelle som jag tycker att han passa att heta) var en mjuk, grå hårboll som saknade sin matte så mycket. Bub och Nemo gick så bra ihop, dom lekte som bara den.
 
Men snacka om att Bub var slut när kvällen led mot sitt slut.

Tvätta bilar

Idag har vi tvättat bilar. Det var läskigt för Bub och hårt arbete för DogOwner så nu är ligger vi utmattade under en filt. Over and out.

Gisses

DogOwner och Bub var på en tvåtimmars promenad i morse. Klockan tolv var vi klara. Vi hann nog beta av hela Råcksta träsk och Grimsta naturreservat. Allt från en tom badplats, till nyöppnade sommarstugor och skyttebanor gick vi förbi. Några hundar mötte vi såklart men inte ett enda ljud från Bub. Han är så duktig! Inte ens när en annan hund morrade sitt allvarligaste kommerduhitdördu-morr så sa han nått. Förresten blev den hunden åtsagd med ett "men älsklingen då".
 
Vi stötte på isiga vägar där mammor fastnad med sina barnvagnar och i bilen på väg hemmåt mötte vi ett tiotal motorcyklister som tog årets första åk.
 
Nu sover Bub i köket, DogOwner bakar en very cherry chocolate cake till efterrätt ikväll och Sambo och grannen löder elkablar vid köksbordet. Trevlig 6:e april!
 

Nu är våren här

Trots kalla nätter och frostiga bilrutor på morgonen så är våren äntligen här!

Bub och DogOwner tar längre promenader efter jobbet än vanligt och äter lunch i solen på helgerna. Idag var vi ute till 20.00 och då var himlen vackert rosa av solnedgången. Innan det hade vi solen i ansiktet när Bub inspekterade alla framtöade lorthögar han kunde hitta i tornparken.
 
Vi träffade på en liten hund med öron som var lika stora som själva kroppen. Bub var lös och dansade fram till den men hejdade sig när jag sa appapp. Inte ett enda ljud kom ur honom dock, vilket är riktigt bra.
 
Idag har Bub dessutom varit på äventyr med Favorit Grannen. Favorit Grannen hade ett möte på Sophiahemmet som hon inte visste hur lång tid det skulle ta så istället för att lämna Bub så fick han följa med och sitta i en väska under mötet. Det hade gått bra. Efter det hade dom spenderat över en timme i Hagaparken. Sambo och Favorit Granne kom hem samtidigt och Bub var så lerig att han fick duscha det första han gjorde när han kom hem. Men en lerig hund är en glad hund.

RSS 2.0