Luktsinne jag?

Nu är det officiellt att Bub inte har något luktsinne. Igår spenderade Bub tre timmar i en lägenhet där det bor en liten hamster utan att märka någonting. Ok, att buren stod på en byrå så Bub inte såg, ok att hamstrar inte låter så värst mycket, ok att ingen påpekade att det fanns en hamster där men nosen torde ju fungera ändå kan man tycka. Men inte då, Bub sitter hellre här och biter i leksaken (tänk berättar rösten i tjuren Ferdinand).

Dissad

Idag när jag klev innan för dörren efter jobbet så kom det inte fram någon hyperglad hund, trots att jag kom säkert tre timmar senare än vanligt. Nej, för Bub hade fått en köttbulle och det var MYCKET roligare än DogOwner. Då vet man vad som prioriteras högst. Jäkla hund...

Bub sätter pränt på ordet snorgott

Det finns grejer som är supergoda, så där välsmakande att det vattnas i munnen på en bara man tänker på det. Om man tar en bit av en sådan läckerhet och ger Bub då blir han så till sig och så glad ett den ena näsborren täcks av bubblor. Det är så väldans gott att han snorar på sig, man skulle rent av kunna säga att det är snorgott.

RSS 2.0