Tillbaka

DogOwner är tillbaka. Bub verkar har haft det fint med Sambo, Gammelmatte, DogOwners bröder och grabbarna grus (sambos kompisar som Bub och Sambo var i skåne med en vecka). Svampplockning, leksakkastning. Bortsett från ett jordgetingstick och regnet verkar Bub ha haft det underbart. DogOwner och sin sida hade det helt perfekt. DogOwner och Favorit Grannen pratade om hur mycket vi saknade Bub men att han snabbt smält bort i värmen på Cypern. Det gjorde nästan vi tvåbenta iaf. 44 grader stod max temperaturen på.
 
Bub och Sambo var och hämtade DogOwner på arlanda och BUbs uppsyn i bilfönstret där han väntade är utan tvekan det sötaste jag sett. Och sen, så glada vi blev av att se varandra alla tre. Borta bra men hemma bäst.

Paus

Imorgon drar DogOwner på utlandssemester i två veckor. Bub blir hemma med Sambo och dom ska ner till Skåne en vecka så det går ingen nöd på dom. Men det blir en liten paus här på bloggen.
 
Bub sover ju i sin lilla inhägnad på nätterna eftersom jag upplever att han är lugnare, sover nätterna igenom utan att vakna och inte gnäller lika mycket som när han sover på golvet och inte ligger där i. Bub har inte varit alledes överfötjust i att behöva gå in i inhägnaden men väl inne så lägger han sig bums i sin korg och sussar så sött och på morgonen är det ingen strass eller gnäll för att få komma ut därifrån. Men nu har Sambo hittat Bub två gånger i inhängnaden mitt på dan. Vi misstänker att Bub hoppar upp i sängen via fotöljen för att sedan hoppa ner till sin korg. Det roligaste med det här är att han hellre vill ligga i sin korg än i sängen. Han är för rolig alltså!
 

Så himlans söt med hakan vilandes mot gallret. Usch, två veckor utan Bub, hur ska det gå? Kommer sakna min lilla puppie.

Varmt!

Bub tycker att det är så varmt, stackarn. Vi är inplastade pga takplåtsbyte, fasadbyte och fönsterupprustning vilket innebär att om det är 22 grader ute är det 30 grader inne. Igår och idag har det varit 25-26 grader vilket innebär en snitt temperatur på 32-35 grader inne. Inte kul, framförallt inte för Bub.
 
Han får friskt vatten oftare än annars, så det håller sig svalt, han får lite frysta godisar, frysta pommes frites, kall youghurt och så badar elaka DogOwner hans tassar i kallt vatten i badkaret. Bub står i karet med vissna öron, lite uppuffade kinder och stora ögon och ser sitt allra påskkärringaktigaste/sötaste ut. Men sen när han kommer ur karet så är han tusen gånger piggare än innan så nog gör det gott allt.
 
Men härligt att få lite sommar i alla fall.

RSS 2.0