Ensamhetens lugn

Bub är bara bäst! När jag lämnade honom ensam när jag var i tvättis här om dagen låg han inte bara ner och vänta vid dörren. Han låg till och med och sov på en av dom väntande tvätthögarna. DogOwner blir glad av att se sådant beteende. Det betyder ju att Bub inte tar allt för illa vid sig av att lämnas ensam en stund längre. Och det är ju verkligen super bra för oss alla.

Tummen upp för Bub!


Söt é han också, här med nya favoritleksaken som han fick i julklapp av julaftonsvärdarna.

Julhelgen

Låter Bub sammanfatta julhelgen själv, svaret blev "vov". Tror att det betyder MAT. Aldrig har en liten hund sett så mycket mat och fått smaka på ALLT. Sen fick han en finfin pipleksak. Det var en bra jul.

Stockholm hundmässa 2011

DogOwner var på hundmässan i älvsjö igår. Hela 40 st petit brabanconer var anmälda. Alltså 40 stycken Bub kopior med allt vad det innebär med skall, hopp, snor och söthet. Plus då dom andra hårlagen inom griffon och såklart alla andra hundraser. Det var mycket aww. VI konstaterade att Bub verkligen är en liten hund. Även om han själv inte var med så var niomånaders hundar större än Bub i dom flesta fall. Men vi gillar Bub ändå och han är ju inom rasstandard.

Vi hittade massa kuliga spel och fina läderhalsband. Tyvärr inget som var hundra procentigt men det var nästan så Bub blev med ett brunt läderhalvstryp med mässingskedja. Men det var för gul brun, jag vill ha rödbrunt så det gick i stöpet.

Förra året köpte Gammelmatte en grisöra till Bub det allra första grisörat han någonsin fått. Det var ju så gott att han gnagde till huden på underläppen var avskavd och ända anledningen till att han sluta då var för att jag tog det från honom. I år slog DogOwner på stort och köpte både ett grisöra, en bit oxlunga och en gris knorr. Gissa och nosen gick i ett när jag kom hem med den påsen. Tänkte att han skulle få knorren innan vi går på julbord idag så att han haft något kul och göra och är lite lugn under partajet. Där kommer nämligen även griffonen Ludvig vara. Vi får se hur det går förra året krävdes det att Ludvigs matte läta Bub lukta Ludvig mellan benen innan det blev tyst. Hoppas att det går bättre i år.

Bilder från förra årets hundöra.

Bub fick provsmaka redan i bilen påväg hem.


Sen bar Bub runt på sitt älskade öra, ville inte ens släppade när vi skulle gå ut.


Frosseri är en dödssynd och en del straffar Gud med det samma.

Möte

Här om kvällen sprang jag och Bub på en lös vavva som inte ville lystra till sin matte utan trots påbud om att stanna kom fram och luktade på Bub. Bub reagerade som en hund ska göra. Han viftade på svansen, han luktade tillbaka och sen lade han sig i lekposition. Vavvan som till DogOwner glädje hette Vilse (HUR sött är inte det?) hakade på och dom skuttade fram och tillbaka lite på trottoaren innan Vilse skuttade vidare med matte i hasorna. Vilket möte! Blir så himla glad när det funkar med andra hundar.


Gammal bild på lekposition.

RSS 2.0