Sommar

Igår fick Bub bada, leksaken hamnade lite djupt för att tassen skulle räcka till för att dra leksaken längs med botten tills den kom till land så Bub körde helt sonika ner hela huvudet under ytan och snappade upp den med munnen. Örona flöt så sött så man nästans smällde av. Men så mycket gillar Bub sin kära kastleksak.

Kuligt värre

Sambo och grannen sitter just nu i soffan och leker med Bub. Vi köpte en fin plastkorv till Bub i skåne som nu dras fram och tillbaka i soffan så att BUb slår med tassarna. "trumtrumtrum" Så kastar han sig plötsligt mot soffan och bakbenen lyfter något från marken och sprattlar till innan bröstkorgen tar emot och han ramlar ner. Och Sambo och grannen dom bara skrattar. Dom skrattar så dom kiknar! Härlig syn.


Sööt

Long time no see

Men nu är han här igen allas vår Bub! Han har tillbringat en vecka på sköna österlen. Vädergudarna var verkligen inte med oss men Bub njöt ändå av fria gräsytor, stranden och framförallt alla människor som klappar och leker med en.

Vi har varit ganska så inaktiva i vår träning. Vi har jobbat lite med att gå fint i trapport (inte springa så långt som kopplet räcker och strypa sig själv varje gång man hoppar ner ett steg) och det har funkat ganska bra. Bub har dessutom somnat en gång när vid ensamhetsträning. SOMNAT! Helt ortoligt. Jag är så stolt.

RSS 2.0