Dreams can come true

Eftersom DogOwner fick jobba lite så fick Bub spendera dagen hos Daghusse. Hos Daghusse var även *trumvirvel* NELLIE. Bub och Nellie hade haft det bra. Daghusse hade sett helt slut ut när Sambo hämta och ja, vad ska man säga? Dreams can come true, både för DogOwner och Bub.

Tjyv

Bub snodde en hel skinka från min macka idag. Jag fyade honom men han hade den där blicken, jag tjyvade din mat, du kan säga vad du vill för jag fick en HEL skinka och inte dom där små kanterna du brukar slänga åt mig. Mohaha.
Sent om sider sätter jag mig åter i soffan för att äta vidare på min andra macka då lägger han sig uppgivet i mitt knä tittar storögt på mig, gnyr och sprutar snor. Att han ens törs tigga! Han åkte snabbt ner på golvet, ingen mer skinka åt Bub men mer åt folket (det vill säga mig).


Såhär oskyldigt ligger han nu men låt inte skenet bedra där inne i den mjuka, bruna gosehögen bor en tjuv.

Vilken stor panna du har Bub


Men ärligt, hur cool? Stencool!

Lemoncurd om hunden själv får välja

När hundar verkligen vill ha någonting, när det är extra gott eller extra roligt så brukar dom dreggla, vifta på svansen eller gny men inte Bub inte. Han krafsar, först försäiktigt och sen intensivare och intensivare men om han vet att det är en person som inte faller för hans krafsande tar han fram sitt secret vepon. Snor. Det sprutar vita snorbubblor flera decimeter kring honom i hans förtvilade längtan och åtrå efter den där godbiten. Sen torkar det in kring näsan på honom och han flytt sig lite närmre så snoret hamnar precis på skeden som överfylld med lemoncurd och vad är det enda alternativt som är kvar förutom att slänga? Ge det till hunden. Smart Bub.


Titta bara så smaskigt det är, här slickas det både snor och lemoncurd på samma gång. Mumma.

Framsteg

Igår kväll nådde vi nya framsteg i Bub ensamehtsträning. Han slappnade av! Ensam och ensam kanske han inte var egentligen men enligt Bub var det hemskt nog. Vi var på ett biljippo och stod utomhus stor del av kvällen omringade av bilar som lätt vruumvruum och pruttpruttpruttKADAM och det högt. Jag tyckte att ljudet skulle dämpas och Bub slippa frysa om han fick sitta i bilen istället för att stå och krafsa på mina knän och skita ner byxorna. I säkert 40 minuter stod han och tittade på oss genom vindrutan, gnällandes och skakandes. Vi stod precis utanför bilen. Men så tillslut så la han sig ner och sov/vilade en stund. Så stolt!

Gå ut?

Jag känner för en promenad solen lyser nu och väderflickorna har hotat med regn senare. Men inte kan man rycka upp en hund om njuter så här mycket? Jag skulle också vilja få plats i utspröjsningen lite bättre då skulle jag sitta där med Bub, en bok och en kopp kaffe.


Så otroligt dålig bildkvalitet men titta så mysigt. Får bli långpromenad i sommarregnet senare.

Nellie

Bub kommer nog sakna Nellie. Bub har paus från Daghusse och när han ska tillbaka så har Nellie slutat och flyttat söder ut. Bub blev så glad och Nellie atackerade honom med bus såfort daghusse öppnade dörren. Svansvift på hög nivå!





Vattenglaset

Här är den där bilden som macen inte tyckte skulle laddas upp. Men den älskade PC räddade mig som vanligt.


Ok, det kansk einte är världen bästa bild men man ser ju att morrhåren och även en del av hakan är i vattnet. Och koncentrationen i ögonen så sött!

Söndag

Det var söndag igår och vi tog Bub till en stor äng för att kasta leksaken. Bub började flåsa ganska snabbt, det var tydligen varmt för en hundstackare fast DogOwner satt i dubbla tjocktröjor. Vi kastade vidare, lät Bub söka lite tills vi helt plötsligt härde hur Bub typ dubbeflåsade. Alltså man hörde både in och ut andningen med "kä". Det låter ungefär käkäkäkäkäkä med superflås inblandat, som om han vore väldigt torr i munnen. Vi bestämmer oss då för att avbryta leken och åka hem i bilen. Där och då tror jag Bub skall gå under. han ligger och flåsar på bilgolvet totalt däckad, inte tungt jag är ansträngd flås utan snabbt jag håller på att kolavippenflås. Vevade ner rutan helt och lade Bub i knät så vinden kylde honom. Då fick han ganska snabbt tillbaka sitt vanliga flås. Men usch vad obehagligt det var!


Man kan ju inte tänka sig att vara utan den här stilige herren!

valborg

Valborg ar ansträngande för stackars Bub, vid brasan var det fullt av hundar som skulle skällas på. Därför tar Bub tillfället i akt att vila upp sig ordentligt när det ändå är söndag.


Man riktigt ser hur irriterande han tycker jag är som skall hålla på och försöka foto honom med webbkameran.

valborg

Valborg ar ansträngande för stackars Bub, vid brasan var det fullt av hundar som skulle skällas på. Därför tar Bub tillfället i akt att vila upp sig ordentligt när det ändå är söndag.


Man riktigt ser hur irriterande han tycker jag är som skall hålla på och försöka foto honom med webbkameran.

RSS 2.0